Implantater til top

Vi tilbyder gratis forundersøgelse og røntgen med henblik på implantatbehandling

Har du mistet en eller flere tænder i tandrækken, kan et tandimplantat være den bedste løsning. Implantatbehandling er en fordelagtig behandling, da vi kan lave en tanderstatning uden at skade sunde nabotænder. Et implantat er fremstillet af titanium, som ikke afstødes af organismen. Det fungerer som en kunstig tandrod, hvorpå der sættes en krone, som både ligner og føles som en naturlig tand. Implantater har en lang levetid. De første implantater blev således sat i for 35 år siden og fungerer stadig. Siden da har udviklingen kun gjort implantater endnu bedre. Videnskabelige undersøgelser viser at 95 % af alle implantater stadig er funktionsdygtige efter 10 år. Tandlæge Lasse Munck Petersen arbejder med implantater. Vi er derfor altid klar med kompetent rådgivning om, hvordan et implantat kan sættes ind, hvor du mangler en tand. Vi anvender kun Straumann implantater. Straumann er et certificeret implantatsystem. Straumann har mange års erfaring i at fremstille implantater der har bevist sin holdbarhed, også på langt sigt. Se evt. mere på www.straumann.dk.

Kroner og broer til top

Kroner på kun 2 timer: ét besøg, én bedøvelse, ingen gummimaterialer i munden til aftryk, ingen midlertidige kroner

Få lavet dine tandkroner-og broer hos os. Kroner og broer er en fast del af arbejdet her på klinikken. Du er i trygge hænder, når du overlader arbejdet med kroner og broer til os. Vi sørger altid for at give dig grundig information om behandlingen, de relaterede materialer samt priserne, hvis vi skønner, at det er nødvendigt med påsætning af en krone eller en bro. En krone kan være nødvendig som beskyttelse af tænder, der er blevet rodbehandlet, eller har store fyldninger. Kronen kan også fungere som beskyttelse af en knækket tand. Som noget nyt tilbyder vi at udføre tandkroner blot på 2-3 timer. Det betyder, at du som patient kan få færdigbehandlet knækkede tænder og fyldninger, med fuldkroner og indlæg, på én og samme dag. Vi benytter os af den nyeste teknologi på området: tanden forberedes og scannes og vi laver en krone til påsætning med det samme. Bemærk at denne kronetype er stærkere end en traditionel krone.

Paradentosebehandling til top

Paradentose kan forebygges med grundig tandrens og brug af tandtråd og/eller tandstikker

Det er vigtigt at opdage paradentose i tide, så man kan sætte ind med den rette behandling. Derfor er de halv/kvart- årlige tandlægebesøg af stor betydning. Paradentose er betændelse i tandkødet og kæbeknoglen, som uden behandling kan forårsage så store skader, at tænder kan løsne sig og falde ud. Vi sikrer en grundig rensning af dine tænder, så parodontosen behandles. I enkelte tilfælde kan et kirurgisk indgreb være nødvendigt for at stoppe parodontose. I den daglige tandpleje kan du forebygge og behandle paradentose med en grundig tandbørstning og hjælpemidler som tandtråd eller tandstikker. Vi vejleder i hvordan du opretholder god mundhygiejne Har du spørgsmål til behandlingen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Rodbehandling til top

Vi har mange års erfaring med rodbehandlinger

Vores erfaring er din sikkerhed for, at vi altid udfører rodbehandlinger grundigt og omsorgsfuldt. Under en rodbehandling renses rodkanalen og bliver derpå fyldt med et plastisk fyldningsmateriale. Det kan være nødvendigt, at tanden efterfølgende beskyttes af en krone, da rodbehandlede tænder er meget skrøbelige. Efter endt rodbehandling kan man opleve lette forbigående smerter.

Tandblegning til top

Har du misfarvninger eller mørke tænder, kan vi tilbyde en tandblegning, der giver dig et smukt og lysere smil. Der findes flere forskellige metoder til at blege tænderne. Hvilken der passer til dig, finder vi ud af gennem en vejledende samtale. Der kan være mange årsager til misfarvninger, men uanset årsagen har vi en behandling, der virker. Resultatet af en tandblegning kan holde i flere år, men meget afhænger af, hvilken tandblegning du ønsker, og hvordan du passer dine tænder. Vi står altid klar med grundig vejledning i, hvordan du holder dine tænder sunde og hvide.

Tandkirurgi til top

Vi klarer de fleste kirurgiske indgreb. Er det særligt krævende operationer henviser vi til en erfaren specialtandlæge og kæbekirurg. Fjernelse af visdomstænder, operationer af cyster, rodspidsoperationer, isætning af implantater og genskabelse af tabt tandkød er blandt de indgreb, vi klarer her på tandlægeklinikken.

Tandpleje til top

Vores tandplejer Mia Dalsbæk diagnosticerer sygdomme i mundhule og tænder, samt behandler og forebygger parodontose og caries. Derudover udfører Mia tandblegninger.

Vi anbefaler regelmæssige tandeftersyn. På den måde kan vi opdage begyndende tandskader, inden de udvikler sig, og sætte ind med en forebyggende behandling. Ved et almindeligt tandeftersyn tilbyder vi en tandrensning, hvor vi fjerner tandsten og renser tænderne for misfarvninger og belægninger. Hvilket behov du har for at opretholde en god mundhygiejne er meget individuelt. Vi sørger derfor altid for en grundig vejledning i personlig tandpleje. Ring til vores tandklinik på telefon 32 58 19 00 for at aftale en tid til tandeftersyn.

Tandretning til top

Lige tænder. Hurtigt!

Som noget nyt tilbyder klinikken retning af tandstillingsfejl på fortænder med Inman aligner. Hermed imødekommer vi et ønske mange patienter har: et flot smil med lige tænder - rettet på kort tid. Vi kan rette tænder på 6-12 uge alt efter sværhedsgrad. Behandlingen foregår med plastik skinner, således at man kan spise normalt og bevare sit normale udseende under behandlingen. Ring for konsultation og hør mere, eller besøg Inman Aligner online.